Betaling med betalingskort
Kortnummer og udløbsdatoen finder du altid på forsiden af dit betalingskort.
Kortnummer indtastes altid uden mellemrum. Kontrolcifre finder du på bagsiden af dit kort
Betalingen posteres på dine kontoudtog som "PCA Event ApS”. 
Betalingen foregår over en SSL-krypteret forbindelse. Betalingen er godkendt af ePay.

Du køber ydelsen af 
PCA Event ApS (CVR 37983535)
Denmark 

I prisen er der indeholdt betalingsgebyr til kortudsteder.

Accept af abonnementsbetingelser
Ved din tilmelding accepterer du, at PCA Event ApS trækker det aftalte beløb periodevis i overensstemmelse med det valgte produkt. Når du køber medlemsskab, fornyer vi det automatisk indtil du afmelder det på Trohåbogkærlighed.dk. På den måde sikrer vi, at du altid har en aktiv profil, indtil du siger medlemsskabet op. 

Opsigelse af medlemskab og bindingsperiode
Du kan til enhver tid stoppe eller slette dit løbende abonnement. I så fald vil der ikke blive hævet penge for medlemsskabet før det enten genaktiveres eller der oprettes et nyt. Opsigelsen af medlemsskabet påvirker ikke den profiltid der allerede er aktiveret på din profil.

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold
Indmeldelsen er bindende fra det øjeblik, der første gang logges ind på profilen. Kortholder er forpligtet til at betale det fulde beløb for hele den valgte medlemsperiode.

Procedure for abonnementshævning
Løbende abonnementer bliver fornyet ca. 8 timer før din profiltid udløber. Det sker for at kunne garantere at du ikke løber tør for profiltid. Vi lægger naturligvis den overskydende profiltid oveni fornyelsesperioden. Hele beløbet trækkes på én gang for 99,- 

Procedure for fornyelse og sletning/ændring af kortnummer
Bliver dit kort lukket, fordi du har fået et nyt eller af anden årsag, vil din betaling ikke kunne gennemføres og din profil vil blive deaktiveret, indtil betalingen kan gennemføres.
Vi sender naturligvis en mail hvis vi ikke kan forny dit abonnement.

Fortrydelsesret
Til dit abonnementskøb er knyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage. Du kan KUN fortryde, hvis du IKKE har taget dit medlemsskab i brug indenfor de 14 dage. Du tager dit medlemsskab i brug i samme øjeblik du gennemfører købet på trohåbogkærlighed.dk. Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du straks efter dit køb logge af og ikke logge på igen og med det samme kontakte kundeservice på kundeservice@t-h-k.dk for at informere om, at du har fortrudt dit køb.