Derfor er datingsiderne så populære.

Vi er efterhånden vant til teknologien og de muligheder der åbner sig, når vi sætter os foran vores pc, tablet eller telefon. Vi er vant til den - og vi bruger den til stort set alt. Flere og flere danskere bruger datingsites til at finde kærester og flere og flere har held med det.

Der hersker ingen tvivl om at de danske datingsider bliver bedre og bedre - mere og mere målrettet mod målgruppen for den enkelte side. Og de har stor succes med det. Man søger og finder - og går det i vasken, er vi tilbage på datingmarkedet. On-line. For som alt andet, håndterer vi det med den teknologi vi kender.

Kemi er dog den afgørende faktor - og den kan man ikke finde på nettet. Det er mødet i det virkelige liv, der afgør om den er i orden - og ofte skal man ses en del gange, før man er helt sikker.

En naturlig udvikling gør, at en del datingsider også udvikler apps. Det kan både være apps der gør tilgangen til siden nemmere fra eksempel telefonen eller apps, der gør det muligt at gøre andre ting - f.eks. sende en invitation til en date - kom og spis en middag med mig - eller andre muligheder.

Det skal tilføjes, at den store brug af datingsider har gjort, at det er blevet naturligt at finde sin date på denne her måde. Det er accepteret i samfundet at sige: ”Ja - vi mødtes på en datingside” og efterhånden som vi lægger flere og flere ting i vores kalender, vinder datingsiderne frem. Det er nu engang nemt at tilgå siden, når vi har tid. Eller en pause fra det virkelige liv. Vi accepterer dem, bruger dem og finder den store kærlighed dér.

Forsøg aldrig at imponere din date. En aftale på en cafe er et godt udgangspunkt for, at I kan lære hinanden at kende. Del en kop kaffe eller et glas vin. Se om der er grundlag for at mødes igen. Se om der er kemi. Og gå hvert til sit - en oplevelse rigere. Så kan I altid tage den derfra.

Vi vil anbefale at I skriver sammen nogle dage - mødes forholdsvist kort - nogle timer, er et godt tidsrum for at ”føle hinanden på tænderne” og ikke for lang tid til at det bliver pinligt, hvis den ene - eller begge - synes det er uinteressant. Er der lyst til mere fra begge sider, bliver den første date nemt til flere og den dybe kærlighed får tid til at udvikle sig.