For at oprette en profil på Tro, Håb og Kærlighed, skal du opfylde disse betingelser:

Tro, Håb og Kærlighed tilstræber at vise så relevante profiler for dig, som muligt. Du kan selv bidrage til at det lykkes, ved at udfylde alle oplysninger på din egen profil. Jo flere oplysninger du bidrager med, jo større udbytte får du af sitet. 

Det er ulovligt at indtaste en mailadresse der ikke er din egen. Ligeledes skal du have brugsret til det oplyste mobiltelefonnummer.  

Tro, Håb og Kærlighed accepterer ikke indhold med stærkt pornografiske undertoner, hvilket også gælder de billeder du tilføjer til din profil og dit fotoalbum. Enhver form for ulovligt indhold vil blive politianmeldt, og alle oplysninger Tro, Håb og Kærlighed er i besiddelse af vil blive videregivet til politiet. Ved politianmeldelse, vil alle tilgængelige oplysninger, vi har adgang til, herunder IP adressen på din computer, telefon og/ eller tablet, blive oplyst til politiet for at bidrage i deres arbejde til at finde frem til personen, således at han eller hun kan bringes for en domstol og straffes efter straffelovens paragraffer. Opdager vi uhensigtsmæssig omgang med de retningslinjer vi har opstillet, vil din profil blive suspenderet, mens vi undersøger sagen nærmere.

Når du opretter en profil på Tro, Håb og Kærlighed, giver du samtidig samtykke til at Tro, Håb og Kærlighed må vise din profil, for øvrige brugere på siden, både i forhold til fremvisning af din profil på siden og kontakt til øvrige brugere via e-mail. En profilvisning kan indeholde oplysninger om din politiske overbevisning, religion, seksualitet og tilsvarende oplysninger, såfremt du selv har indtastet dem på din profil. Såfremt du ønsker at tilbagekalde dette samtykke, skal du slette din profil. 

Tro, Håb og Kærlighed forbeholder sig retten til, på ethvert tidspunkt og uden varsel, at kunne slette/ændre/deaktivere profiler, der udnytter Tro, Håb og Kærlighed kommercielt eller indeholder anden form for reklame. Profiler der er stødende, useriøse, usande, diskriminerende, eller på anden måde vurderes til ikke at leve op til et anstændigt og redeligt niveau, vil blive deaktiveret. Det vil ske uden nogen form for dækning af et evt. tab i forbindelse med, manglende adgang til sit abonnement i den resterende del af abonnementsperioden.

Tro, Håb og Kærlighed godkender profiler indenfor 24 timer.

 

Brugen af Tro, Håb og Kærlighed sker på disse betingelser:

Afsendelse eller videresendelse af beskeder via Tro, Håb og Kærligheds faciliteter er ikke tilladt, hvis de har kommercielt, stødende eller diskriminerende indhold, er kædebreve eller indeholder kontaktoplysninger på andre personer eller virksomheder. Det er ikke tilladt at benytte chatten til spam eller anden uanstændig henvendelse. Det er væsentligt, at du som bruger, i alle tilfælde, husker at bibeholde en anstændig og redelig tone.

Tro, Håb og Kærlighed kan til enhver tid, og uden varsel, slette indlæg og profiler, såfremt ét eller flere af ovenstående krav ikke opfyldes. Det vil ske uden nogen form for dækning af et evt. tab i forbindelse med, den manglende adgang til sit abonnement i den resterende del af abonnementsperioden.


Upload af billeder på Tro, Håb og Kærlighed sker på disse betingelser:

Generelt

Profilbilledet

 

Fotos


Generelle betingelser
Enhver form for henstilling eller advarsel fra en medarbejder hos Tro, Håb og Kærlighed, skal følges på en imødekommende måde. Tro, Håb og Kærlighed giver advarsler, hvis det bedømmes at en adfærd er uønsket og til gene for andre brugere og/ eller sitet som helhed. Ved gentagelse kan det medføre sletning af profil og/ eller karantæne fra Tro, Håb og Kærlighed, uden nogen form for dækning af evt. tab i forbindelse med manglende adgang til abonnement i den resterende del af abonnementsperioden.

 

Råd om sikkerhed

Tro, Håb og Kærlighed anbefaler brugere af siden IKKE at overføre penge til profiler, som du ikke har mødt personligt. Vi tilskynder ligeledes alle brugere at være varsomme overfor breve, der er skrevet på engelsk. Dette kan være fup-breve, som har til hensigt at lokke penge ud af folk. Er du i tvivl om, hvorvidt der er tale om et brev fra en eksisterende og virkelig profil, kan du kontakte kundeservice på kundeservice@t-h-k.dk 

Tro, Håb og Kærlighed råder brugere af siden til ikke at videregive personlige oplysninger, såsom cpr. nummer, adresse, kreditkortnumre, øvrige bankoplysninger og generelt oplysninger, der kan henføre til  følsomme oplysninger om dig og din person.

Tro, Håb og Kærlighed vil løbende optimere og forbedre siden, så du som bruger altid nyder godt af den bedste funktionalitet. Tro, Håb og Kærlighed forbeholder sig dermed også retten til løbende at foretage ændringer på siden, herunder at tilføje og fjerne funktionalitet. 

Tro, Håb og Kærlighed er underlagt ”Lov om behandling af personoplysninger”. Tro, Håb og Kærlighed, har dermed forpligtet sig overfor Datatilsynet til at respektere personers ret til anonymitet på Tro, Håb og Kærlighed og udvise ansvarlig omgang med personfølsomme oplysninger.

 

Tro, Håb og Kærligheds forbehold og rettigheder.

Tro, Håb og Kærlighed forbeholder sig alle rettigheder til alt materiale vist på websitet, herunder alle varemærker, logoer, billeder, fotos, animationer, videoklip, brugsvilkår og tekst. Det gælder også i forbindelse med levering af andre tjenester i tilknytning til brugen af Tro, Håb og Kærlighed, eller tjenester som Tro, Håb og Kærlighed har licens til at bruge. Ingen sådanne imaterielle rettigheder må kopieres, gengives, udgives, anvendes eller vises, uden skriftlig godkendelse fra Tro, Håb og Kærlighed. Overtrædelser vil blive retsforfulgt af Tro, Håb og Kærlighed eller andre rettighedshavere. Ved overtrædelse af ovenstående kan man pådrage sig erstatningsansvar jf. reglerne i almindelig dansk ret.

Tro, Håb og Kærlighed forbeholder sig ret til når som helst at ændre nærværende brugsvilkår. Et medlem anses for at være informeret om sådanne ændringer, så snart de er udgivet på websitet. Ændringerne træder i kraft en måned efter udgivelse på websitet. For de medlemmer, som registrerer sig på websitet, efter ændringerne er udgivet, gælder ændringerne omgående, idet de nye brugsvilkår udtrykkeligt godkendes ved registrering af medlemskabet.

Tro, Håb og Kærlighed kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle nedbrud, fejl eller tekniske komplikationer som måtte opstå på websitet. Tro, Håb og Kærlighed påtager sig intet ansvar for fejl og mangler i indholdet på websitet.

Tro, Håb og Kærlighed er yderst opmærksom på, at alle brugere skal kunne føle sig trygge i brugen af vores site. Derfor opfordrer vi alle til at anmelde ethvert form for indhold, som de skønner, har til hensigt at nedgøre andre brugere eller sitet, eller på anden vis er i strid med vores betingelser. Disse anmeldelser skal ske til vores kundeservice på kundeservice@t-h-k.dk  

Ovenstående regler og retningslinjer er for at sikre dig den bedste og mest sikre oplevelse.
Held og lykke med at finde din forhåbentligt sidste kæreste - den eneste ene - på www.trohåbogkærlighed.dk